Fredrika

Sjukling

Publicerad 2012-03-20 14:10:23 i Allmänt,

Ja febern har gått över och jag börjar halvt om halvt känna mig mänsklig igen. Hostat som en tok i en veckas tid och sen bara så där efter en promenad med mormor i söndags så låg jag i feber. Snygg som tusan var jag oxå...
Det hjälper alltid att inte le, inte för att man direkt känner för det, idag så ser bilden något bättre ut...
Fräsch som en sommardag! Fast att det sen låter som om jag har värsta sortens bronkit varannan minut är en annan sak.
Idag lyfter flyget mot göteborg och jag ska vara utan Lukas och Jonathan en hel vecka....HJÄLP! Jonathan, hur ska jag klara mig utan min trygghet...? Hjälp, varför är jag beroende av en annan männsika. Nej det handlar om ett val helt enkelt. Lika bra att jag åker bort. Jag har konstant klagat på han i en veckas tid, han behöver en paus och jag behöver se vad jag har.
Det blir till att träffa fina Gabby i götet först...
Sen blir det egen säkerhets kurs på Ökerö med sjöräddningen.- Ut och simma är precis vad min hals behöver. Förhoppningsvis är jag frisk till då.
Jag har iaf hunnit se lite filmer i sängen, bla

Machine Gun Preacher

Fy faan va jag grät. Jag kan inte förstå varför det ska råda sån orättvisa här i världen. Den handlar om en kriminell man som hittar jesus (amerikansk, suck) och beslutar sig för att åka ner till sudan och hjälpa barnen. Verklighets baserad och väldigt gripande. Sevärd!
Ska hämta mitt barn och kramas lite innan jag far.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela