Fredrika

Whiskeyröst

Publicerad 2012-10-14 11:34:01 i Allmänt,

Jag är hes i min vanliga stämma, men två dagar på resande fot + lite fest och sånt gör mig till en kacklande höna bara. Jonathan hörde inte ens va jag sa i morse när jag ringde och sa god morgon. Vi har haft en rolig tur i växjö, lite spontant så där för att hitta Carolines the love of her life...det gick nog ganska bra. Jag och syrran partade på och flörtade med en massa andra killar, jag var nog inte lika bra som hon...lite gammala märker jag. Vårt älsta ragg var född 87..hm, jag vill inte ens tänka på vad det betyder!
Jag saknar min syster Gina. Jag förstår henne oxå, om hon åker tillbaka till gotland så fastnar hon kanske igen, fan hade man haft tid och råd så hade man flängt runt och träffat henne. Men jag vet oxå hur ensam man känner sig i början, det är ingen tröst just nu kanske, men det går över!
Jobb finns det om man inte är så kräsen! ALLTID!

Denna morgon var för övrigt jävligt pissig då jag vaknade på dåligt humör, stel i nacken, fick inte dricka mitt morgonkaffe med en snus. Tvungen att jaga runt halva jävla stan, blev för mätt på en smörgås och kaffet hann bli kallt. Dessutom tar det där vattnet på farmville slut alldeles för snabbt, störrigt, varför fastnar jag med sånna spel när jag borde typ läsa lite strategisk kommunikation??
Nej värma kaffet och stoppa en en snus till. Ha en bra dag.

Älskar väldigt många av er, jag har så fina människor runtom!!

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2012-10-15 06:45:29

Haha, va dom äldsta 87:or? haha lammkött javisst! Grejen är ju att dom börjar växa till sig dom me, så jag tycker ni gjorde helt rätt :) Låter som ni haft en toppenhelg. Tack för senast också, vi måste ses snart igen. Jag vill skvallra ;) puss fina Freddy

Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Publicerad 2012-10-15 12:31:14

Å hej! Kul med inlägg från dig.
Låter som någon har haft roligt. Gott det.
Puss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fredrika Klimczak

Galen och glad

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela